Beste cloud opslag

Alleen het beste voor onze klanten

 

Natuurlijk wil je de beste cloud opslag! Wat vind jij belangrijk? Speelt alleen de prijs een rol? Of vind jij het ook van belang dat jouw data wordt opgeslagen in Nederland? Naast de beste cloud opslag wil je natuurlijk ook goede support.

Misschien wil jij wel bestanden delen met al jouw collega’s of misschien alleen met jouw team. Natuurlijk wil je dat dit veilig gebeurd en dat jij de controle hebt. En als iets onverhoopt niet lukt, dan wil je natuurlijk wel goede support ontvangen. Oftewel, je wilt de beste cloud opslag. In dat geval kun je bij ons terecht!

De Online Opslag van SQR.NL is een veiligere oplossing dan publieke opslagdiensten zoals Dropbox en Google Drive. Je hebt bij deze diensten bijvoorbeeld geen zicht op de bestanden die gedeeld worden en welke rechten aan deze bestanden meegegeven worden. Bij de Online Opslag van SQR.NL heb je hier wél zicht op. Door het aanmaken van een eigen mappenstructuur en het toekennen van rechten aan mappen, heb je volledig controle over met wie je de bestanden deelt.

De beste cloud opslag moet natuurlijk wel bij jou passen. Daarom bepaal je de grootte helemaal zelf.

 
USPGoede support
USPAVG Proof
USPEncryptie standaard ingeschakeld
 

Onze beste cloud opslag pakketten. Welke kies jij?

 
Online opslag

100GB

incl. btw
5 ,95 p/m excl. btw
  • voor 2 websites
  • 10GB SSD opslag
Bestellen Meer specificaties

Meest gekozen

Online opslag

1TB

incl. btw
9 ,95 p/m excl. btw
  • voor 5 websites
  • 20GB SSD opslag
Bestellen Meer specificaties
Online opslag

5TB

incl. btw
24 ,95 p/m excl. btw
  • voor 10 websites
  • 50GB SSD opslag
Bestellen Meer specificaties

Tweetrapsauthenticatie ondersteund

 

Bij tweetrapsauthenticatie wordt jou twee keer gevraagd om te bewijzen dat jij ‘jij’ bent. Wanneer je inlogt, vul je eerst je wachtwoord in. Nadat je het juiste wachtwoord hebt opgegeven, genereer je een specifieke code via een authenticatie applicatie op je telefoon. Deze code vul je in op het inlogscherm en pas dán kun je bij je account. Extra veilig dus. Hoe je dit kunt instellen bij de Online Opslag van SQR.NL lees je hier.

 
Beste cloud opslag tweetrapsauthenticatie smartphone
 
SQR Nederlandse datacenters

Veilige storage

 

Als je de beste cloud opslag hebt, dan wil je natuurlijk wel dat jouw data veilig staat opgeslagen. Daarom wordt jouw data op ISO 20000 en ISO 27001 gecertificeerde Nederlandse servers gehost. Ook wordt jouw cloud opslag omgeving voorzien van een SSL certificaat. Hierdoor staat jouw data veilig, maar toch bereikbaar in de cloud.

Ga jij voor een subdomein of een domeinextensie?

 

De beste cloud opslag is natuurlijk leuker als deze wat persoonlijker is. Heb je al een domeinnaam? Dan kun je ervoor kiezen om jouw eigen Online Opslag op een subdomeinnaam onder te brengen. Dit ziet er dan bijvoorbeeld zo uit: https://photos.janjansen.nl. Heb je nog geen domeinnaam? Dan is het natuurlijk super tof om voor een unieke naam te gaan, door te kiezen voor één van de domeinextensies. Dit ziet er dan bijvoorbeeld zo uit: https://janjansen.photos. Wat dacht je van .media, .finance of .photos? Kijk hier welke extensies er nog meer zijn.

 
Cloud opslag thuis student
 

Reviews van klanten

Wat klanten zeggen over SQR.NL

 

Telefonische helpdesk

De beste cloud opslag 5 sterren

Laatst telefonisch contact gehad en zeer professioneel te woord gestaan. De verbinding werd pas verbroken nadat ik aan had gegeven dat alles duidelijk- en gelukt was. Alles werd begrijpelijk en met de nodige humor uitgelegd.


Niels Sparnaaij

Perfecte Service, goed product

De beste cloud opslag 5 sterren

De service is geweldig: via de chat word je snel geholpen. De medewerkers denken zelf mee hoe ze nog meer voor je kunnen betekenen. Heel fijn!
De producten/diensten werken goed. Eerlijke prijs.


Tessa

Zeer tevreden klant van SQR

De beste cloud opslag 5 sterren

Al jaren klant van SQR, naar volle tevredenheid. Over het algemeen zeer snelle reactietijd, goed in het meedenken in oplossingen en bereid om net dat stapje extra te zetten.
Een aanrader voor iedere zakelijke gebruiker!


Eelco Simon – FrisBEE

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Whatsapp
Whatsapp naar+31 72 751 34 06

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur

 

Veelgestelde vragen over de beste Cloud Opslag

 

Jazeker. Er is geen internet nodig om de bestanden op je laptop te bekijken. Mits je ze gekoppeld/gesynchroniseerd hebt vanuit Online Opslag naar je eigen computer.

De prijs geldt voor de gehele omgeving. Je kunt zoveel gebruikers aanmaken als je zelf wilt.

Klopt. Je kunt zelf kiezen welke mappen je wel en niet wilt synchroniseren tussen Online Opslag en je computer.

Het verschil is de hoeveelheid opslag ruimte.

Het beheren van gebruikersgroepen en individuen is straightforward en gemakkelijk. Wil je meer weten? Probeer de administrator demo via deze pagina

Dat is zeker mogelijk. Je kunt gebruikers toekennen aan een groep en deze groep rechten geven op een specifieke folder.

Iedere gebruiker ziet de bestanden en mappen die met hem of haar gedeeld zijn.

De bestanden die met een gebruiker gedeeld zijn, gebruiken ook ruimte op de computer van de gebruiker. De gebruiker kan ervoor kiezen bepaalde mappen niet te synchroniseren en deze alleen via de webbrowser te bekijken.

Het werkt net zoals bestanden op je computer. Je opent het bestand in Word, voert je bewerkingen uit en slaat het document weer op. Vervolgens wordt het bestand automatisch gesynchroniseerd met Online Opslag.

Dit is mogelijk! Een bestand of folder kan voor een bepaalde periode gedeeld worden. Net zoals bij bijvoorbeeld WeTransfer.

Bestanden kunnen permanent publiekelijk gedeeld worden met behulp van een URL die door Online Opslag voor je gegeneerd wordt.

Dat is mogelijk door de client software te installeren, te configureren en de data naar de externe schijf te synchroniseren.

Er is geen limiet voor het uploaden van bestanden. Je kunt zonder problemen bestanden van een aantal GB uploaden naar je Online Opslag omgeving.

Toegang is via ieder apparaat mogelijk met behulp van de app en de web interface of via een gesynchroniseerde map. In die zin werkt het als een NAS server. Alle bestanden zijn in een lokale folder door ieder apparaat (met toestemming) te benaderen.

Nee, dat is niet nodig. Wij raden aan om een subdomein te gebruiken zoals ‘opslag.janjansen.nl’.

Het makkelijkste is om de online opslag te koppelen aan een subdomein. Omdat de normale domeinnaam bijvoorbeeld ‘janjansen.nl’ een actieve website, indien je de online opslag bestelt op ‘janjansen.nl’ wordt het heel lastig om deze te koppelen, omdat dat als het ware de originele website komt te vervallen.

Wat je daarom het beste kan doen is om te kiezen voor een subdomein ‘opslag.janjansen.nl’. Na betaling en oplevering, krijg je een mail dat je het subdomein in de DNS moet koppelen naar onze Online Opslag omgeving d.m.v van een A-record en een IP-adres die in de oplevermail staan.

Betaling voor Online Opslag is per kwartaal of per jaar. Dit kun je instellen zodra je de dienst bestelt.

Ja, we hebben een testomgeving welke je kunt gebruiken om te testen. We raden het af om gevoelige data te uploaden. Andere testgebruikers kunnen de data namelijk ook zien. Als beheerder gebruik je als gebruikersnaam en wachtwoord: admin / admin en sls eindgebruiker gebruik je als gebruikersnaam en wachtwoord: test / test. Deze testomgeving wordt iedere dag verwijderd en leeg opgeleverd zodat je hiermee per dag ‘schoon’ kunt testen.

Je kunt aangeven of de Online Opslag omgeving standaard volledig moeten synchroniseren met de computer. In dat geval heb je 2 volledige backups, op je computer én op de Online Opslag omgeving. Heb je te weinig ruimte op je computer om de volledige Online Opslag omgeving met je computer te synchroniseren, dan kun je dit uitschakelen in je Online Opslag omgeving. Je kunt de extra ruimte in Online Opslag dan wel benutten, maar niet synchroniseren.

Jazeker. Je kunt via een speciale link een map of bestand delen met externe mappen. Deze link kun je dan tijdelijk beschikbaar stellen én met een beveiligd wachtwoord. De link kun je direct vanuit de omgeving delen via, e-mail of de link kopieëren en delen via bijvoorbeeld WhatApp.

Ze kunnen direct via de door jouw gekozen url (bijvoorbeeld ‘bestanden.voorbeeld.com’) de omgeving benaderen en inloggen met de door jou aangemaakte gegevens.

Het is ook mogelijk dat zij de Desktop client gebruiken. Zij kunnen deze dan configureren op hun computer en hebben ook dan uitsluitend toegang tot de mappen die jij hebt gekoppeld aan de gebruiker.

Ja, dat kan. Het is zelfs mogelijk om alleen specifieke bestanden met individuele gebruikers te delen.

In onze knowledgebase zijn een aantal handleidingen beschikbaar die uitleg geven over hoe je bepaalde devices kan verbinding aan de Online Opslag omgeving.
Je kunt bijvoorbeeld de WordPress backups er opslaan, de opslag koppelen aan een CentOS of Redhad server of aan je NAS toevoegen.

De .team domeinnaam is daarnaast een erg leuke ‘gimmick’, zodat jullie Online Opslag omgeving bereikbaar is via bijvoorbeeld: ‘https://wijzijnhettofste.team’.