Beste cloud opslag: SQR Drive

Alleen het beste voor onze klanten

 

Natuurlijk wil je de beste cloud opslag! Wat vind jij belangrijk? Speelt alleen de prijs een rol? Of vind jij het ook van belang dat jouw data wordt opgeslagen in Nederland? Naast de beste cloud opslag wil je natuurlijk ook goede support.

Misschien wil jij wel bestanden delen met al jouw collega’s of misschien alleen met jouw team. Natuurlijk wil je dat dit veilig gebeurd en dat jij de controle hebt. En als iets onverhoopt niet lukt, dan wil je natuurlijk wel goede support ontvangen. Oftewel, je wilt de beste cloud opslag. In dat geval kun je bij ons terecht!

SQR Drive is een veiligere oplossing dan publieke opslagdiensten zoals Dropbox en Google Drive. Je hebt bij deze diensten bijvoorbeeld geen zicht op de bestanden die gedeeld worden en welke rechten aan deze bestanden meegegeven worden. Met SQR Drive heb je hier wél zicht op. Door het aanmaken van een eigen mappenstructuur en het toekennen van rechten aan mappen, heb je volledig controle over met wie je de bestanden deelt.

De beste cloud opslag moet natuurlijk wel bij jou passen. Daarom bepaal je de grootte helemaal zelf.


USPSupport bereikbaar via chat, mail en telefoon
USPAVG Proof
USPEncryptie standaard ingeschakeld
 
 

Onze beste cloud opslag pakketten

Kies jouw ideale pakket

100GB
Eerste 30 dagen gratis
voor
5,95
Per maand
incl. btw: € 7,20
100GB SSD
Two Factor Authentication
Encryptie over al je bestanden
Makkelijk bestanden delen

of
1000GB
Eerste 30 dagen gratis
voor
9,95
Per maand
incl. btw: € 12,04
 
1.000GB SSD
Two Factor Authentication
Encryptie over al je bestanden
Makkelijk bestanden delen

of
5000GB
Eerste 30 dagen gratis
voor
24,95
Per maand
incl. btw: € 30,19
5.000GB SSD
Two Factor Authentication
Encryptie over al je bestanden
Makkelijk bestanden delen

of

Tweetrapsauthenticatie ondersteund

 

Bij tweetrapsauthenticatie wordt jou twee keer gevraagd om te bewijzen dat jij ‘jij’ bent. Wanneer je inlogt, vul je eerst je wachtwoord in. Nadat je het juiste wachtwoord hebt opgegeven, genereer je een specifieke code via een authenticatie applicatie op je telefoon. Deze code vul je in op het inlogscherm en pas dán kun je bij je account. Extra veilig dus. Hoe je dit kunt instellen bij SQR Drive lees je in ons support artikel.

 
Beste cloud opslag tweetrapsauthenticatie smartphone
 
SQR Nederlandse datacenters

Veilige storage

 

Als je de beste cloud opslag hebt, dan wil je natuurlijk wel dat jouw data veilig staat opgeslagen. Daarom wordt jouw data op ISO 20000 en ISO 27001 gecertificeerde Nederlandse servers gehost. Ook wordt jouw SQR Drive omgeving voorzien van een SSL certificaat. Hierdoor staat jouw data veilig, maar toch bereikbaar in de cloud.

Ga jij voor een subdomein of een domeinextensie?

 

De beste cloud opslag is natuurlijk leuker als deze wat persoonlijker is. Heb je al een domeinnaam? Dan kun je ervoor kiezen om jouw eigen cloud opslag op een subdomeinnaam onder te brengen. Dit ziet er dan bijvoorbeeld zo uit: https://photos.janjansen.nl. Heb je nog geen domeinnaam? Dan is het natuurlijk super tof om voor een unieke naam te gaan, door te kiezen voor één van de domeinextensies. Dit ziet er dan bijvoorbeeld zo uit: https://janjansen.photos. Wat dacht je van .media, .finance of .photos? Kijk op onze domeinextensiepagina welke extensies er nog meer zijn.

 
Beste cloud opslag
 

Wat onze klanten zeggen

Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
  Goed 9.1
Telefonische helpdesk

Laatst telefonisch contact gehad en zeer professioneel te woord gestaan. De verbinding werd pas verbroken nadat ik aan had gegeven dat alles duidelijk- en gelukt was. Alles werd begrijpelijk en met de nodige humor uitgelegd.

Perfecte service, goed product

De service is geweldig: via de chat word je snel geholpen. De medewerkers denken zelf mee hoe ze nog meer voor je kunnen betekenen. Heel fijn! De producten/diensten werken goed. Eerlijke prijs.

Zeer tevreden klant van SQR.NL

Al jaren klant van SQR, naar volle tevredenheid. Over het algemeen zeer snelle reactietijd, goed in het meedenken in oplossingen en bereid om net dat stapje extra te zetten. Een aanrader voor iedere zakelijke gebruiker!

Niels Sparnaaij
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Tessa
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Eelco Simon - FrisBEE
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Whatsapp
Whatsapp naar+31 72 751 34 06

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur

 

Veelgestelde vragen over de beste cloud opslag: SQR Drive

 

Nee, dat is niet nodig. Wij raden aan om een subdomein te gebruiken zoals ‘storage.janjansen.nl’.

Het makkelijkste is om de SQR Drive te koppelen aan een subdomein. Omdat de normale domeinnaam bijvoorbeeld ‘janjansen.nl’ een reeds actieve website is. Als je dan SQR Drive op ‘janjansen.nl’ bestelt wordt het heel lastig om deze te koppelen, omdat dat als het ware de originele website komt te vervallen.

Wat je daarom het beste kan doen is om te kiezen voor een subdomein ‘storage.janjansen.nl’. Na betaling en oplevering, krijg je een mail dat je het subdomein in de DNS moet koppelen naar onze SQR Drive omgeving d.m.v van een A-record en een IP-adres die in de oplevermail staan.

In onze knowledgebase zijn een aantal handleidingen beschikbaar die uitleg geven over hoe je bepaalde devices kan verbindien aan SQR Drive.
Je kunt bijvoorbeeld de WordPress backups er opslaan, de opslag koppelen aan een CentOS of Redhad server of aan je NAS toevoegen.

Ze kunnen direct via de door jouw gekozen url (bijvoorbeeld ‘bestanden.voorbeeld.com’) de omgeving benaderen en inloggen met de door jou aangemaakte gegevens.

Het is ook mogelijk dat zij de Desktop client gebruiken. Zij kunnen deze dan configureren op hun computer en hebben ook dan uitsluitend toegang tot de mappen die jij hebt gekoppeld aan de gebruiker.

De prijs geldt voor de gehele omgeving en is per kwartaal of per jaar. Dit kun je instellen zodra je de dienst bestelt. Je kunt zoveel gebruikers aanmaken als je zelf wilt.

Er is geen internet nodig om de bestanden op je laptop te bekijken. Mits je ze gekoppeld/gesynchroniseerd hebt vanuit SQR Drive naar je eigen computer.

Dat is zeker mogelijk. Je kunt gebruikers toekennen aan een groep en deze groep rechten geven op een specifieke folder. Iedere gebruiker ziet alleen de bestanden en mappen die met hem of haar gedeeld zijn.

Klopt. Je kunt zelf kiezen welke mappen je wel en niet wilt synchroniseren tussen SQR Drive en je computer.

De bestanden die met een gebruiker gedeeld zijn, gebruiken ook ruimte op de computer van de gebruiker indien er gesynchroniseerd wordt. De gebruiker kan ervoor kiezen bepaalde mappen niet te synchroniseren en deze alleen via de webbrowser te bekijken.

Het werkt net zoals bestanden op je computer. Je opent het bestand in Word, voert je bewerkingen uit en slaat het document weer op. Vervolgens wordt het bestand automatisch gesynchroniseerd met SQR Drive. Bestanden worden dus lokaal bewerkt, niet in de cloud.

Dit is mogelijk! Een bestand of folder kan voor een bepaalde periode gedeeld worden. Net zoals bij WeTransfer bijvoorbeeld.

Bestanden kunnen permanent of tijdelijk publiekelijk gedeeld worden met behulp van een URL die door SQR Drive voor je gegeneerd wordt. Daarnaast kun je ook een wachtwoord aanmaken om de bestanden te delen. Zo heb je grip op wie wel en niet bij de bestanden kunnen.

Er is geen limiet voor het uploaden van bestanden. Je kunt zonder problemen bestanden van een aantal GB uploaden naar SQR Drive.

Je kunt aangeven of de SQR Drive omgeving standaard volledig moeten synchroniseren met de computer. In dat geval heb je 2 volledige backups, op je computer én op SQR Drive. Heb je te weinig ruimte op je computer om de volledige SQR Drive omgeving met je computer te synchroniseren, dan kun je dit uitschakelen in je SQR Drive omgeving. Je kunt de extra ruimte in SQR Drive dan wel benutten, maar niet synchroniseren.