Beveiligde cloud opslag

Bereikbaar maar toch veilig in de cloud!

 

Jouw bestanden opslaan in een beveiligde cloud opslag is een slimme keus. Je hebt hebt immers altijd en overal toegang tot jouw bestanden én ze staan ook nog eens veilig opgeslagen. Maar misschien is tweetrapsauthenticatie in deze tijd ook geen overbodige luxe.

Voor beveiligde cloud opslag ben je bij SQR.NL aan het juiste adres!

De beveiligde cloud opslag die SQR.NL biedt is Online Opslag die tevens AVG Proof is. Wel zo fijn: jouw data valt onder de Nederlandse wet- en regelgeving. En daarbij is encryptie ook nog eens standaard ingeschakeld.

Jij bepaalt wie bij welke bestanden kan komen en welke rechten hij/zij heeft. En de grootte van jouw Online Opslag? Die bepaal je helemaal zelf.

 
USPValt onder Nederlands wet- en regelgeving
USPAVG Proof
USPEncryptie standaard ingeschakeld
 

Onze beveiligde cloud opslag pakketten. Welke kies jij?

 
Online opslag

100GB

incl. btw
5 ,95 p/m excl. btw
  • voor 2 websites
  • 10GB SSD opslag
Bestellen Meer specificaties

Meest gekozen

Online opslag

1TB

incl. btw
9 ,95 p/m excl. btw
  • voor 5 websites
  • 20GB SSD opslag
Bestellen Meer specificaties
Online opslag

5TB

incl. btw
24 ,95 p/m excl. btw
  • voor 10 websites
  • 50GB SSD opslag
Bestellen Meer specificaties

AVG proof

 

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht voor het opslaan, synchroniseren en delen van bestanden. De AVG heeft betrekking op alle bedrijven die persoonsgegevens verwerken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld namen, telefoonnummers, e-mailadressen of andere gegevens waarmee mensen kunnen worden geïdentificeerd. Heeft de AVG betrekking op jou? Dan is het dus van belang dat jouw beveiligde cloud opslag ook AVG proof is. Bij de Online Opslag van SQR.NL hoef jij je hierover geen zorgen te maken: deze is volledig AVG proof!

 
Laptop met beveiligde cloud opslag die AVG proof is.
 
SQR Nederlandse datacenters

Veilige storage

 

Als je een beveiligde cloud opslag gebruikt, dan ga je er natuurlijk vanuit dat jouw data veilig staat opgeslagen. De beveiligde cloud opslag van SQR.NL wordt aangeboden met storage op Nederlandse ISO 20000 en ISO 27001 gecertificeerde datacenters waarmee jouw data onder Nederlandse wet- en regelgeving valt. Ook wordt jouw beveiligde cloud opslag gratis voorzien van een SSL certificaat. Hierdoor staat jouw data veilig, maar toch bereikbaar in de cloud.

Tweetrapsauthenticatie ondersteund

 

Inloggen met tweetrapsauthenticatie is veiliger en verkleint de kans dat je wordt gehackt. Tweetrapsauthenticatie houdt in dat jij je twee keer moet authenticeren. Oftewel: je moet twee keer bewijzen dat jij ook echt ‘jij’ bent. Wanneer je inlogt, vul je eerst je wachtwoord in. Nadat je het correcte wachtwoord hebt opgegeven, genereer je een specifieke code via een authenticatie applicatie op je smartphone. Deze code vul je in op het inlogscherm en pas dán kun je bij je account. Extra veilig dus. Hoe je dit kunt instellen bij de Online Opslag van SQR.NL lees hier.

 
Beste cloud opslag tweetrapsauthenticatie smartphone
 

Reviews van klanten

Wat klanten zeggen over SQR.NL

 

Telefonische helpdesk

De beste cloud opslag 5 sterren

Laatst telefonisch contact gehad en zeer professioneel te woord gestaan. De verbinding werd pas verbroken nadat ik aan had gegeven dat alles duidelijk- en gelukt was. Alles werd begrijpelijk en met de nodige humor uitgelegd.


Niels Sparnaaij

Perfecte Service, goed product

De beste cloud opslag 5 sterren

De service is geweldig: via de chat word je snel geholpen. De medewerkers denken zelf mee hoe ze nog meer voor je kunnen betekenen. Heel fijn!
De producten/diensten werken goed. Eerlijke prijs.


Tessa

Zeer tevreden klant van SQR

De beste cloud opslag 5 sterren

Al jaren klant van SQR, naar volle tevredenheid. Over het algemeen zeer snelle reactietijd, goed in het meedenken in oplossingen en bereid om net dat stapje extra te zetten. Een aanrader voor iedere zakelijke gebruiker!


Eelco Simon – FrisBEE

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Whatsapp
Whatsapp naar+31 72 751 34 06

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur