Beveiliging

Om je inloggegevens van jouw account aan te passen, log je in op Mijn Hosting: Scrol naar rechtsboven waar ‘Hoi Jouw naam‘ staat en klik op ‘Wijzig gegevens’. Je komt in het scherm ‘Mijn gegevens’. In het menu ‘Mijn account’ aan de linkerkant van je scherm kun je het wachtwoord wijzigingen...

Wat is tweefactorauthenticatie? Bij tweefactorauthenticatie, ook wel tweetrapsauthenticatie, tweestapsverificatie, Multi-Factor Authenticatie of Two Factor Authentication genoemd, wordt jou 2 keer gevraagd om te bewijzen dat jij ‘jij’ bent. Wanneer je ergens inlogt, vul je doorgaans eerst je wachtwoord in. Nadat je het juiste wachtwoord hebt opgegeven, genereer je een specifieke...