Licenties

Indien je ondersteuning nodig hebt met het installeren of gebruik van Plesk kan je hiervoor bij onze klantenservice een ticket aanmaken. Je vraag wordt vervolgens door ons doorgezet naar het klantenservice team van Plesk. Je verzoek tot ondersteuning moet de volgende informatie bevatten: Licentie nummer: tot welke licentie heeft je...

Om Plesk te installeren ga je naar https://get.plesk.com en kies je voor één van de volgende opties: Install Automatically on a Linux Server Vul het IP adres in, voeg je SSH private key toe en vink ‘Install OS updates’ before starting Plesk installation aan. Klik vervolgens op ‘Continue’ Manual installation...