Plesk Reseller

De PHP instellingen kunnen op meerdere manieren gewijzigd worden. Per dienstenpakket Klik op ‘Dienstenpakketten’ Klik op de pakketnaam van het pakket dat je wilt bewerken Klik op ‘PHP-instellingen’ Per abonnement NB: Hiervoor dient de klant en het abonnement de juiste rechten te hebben. Klik op ‘Abonnementen’ Klik op het abonnement dat...

Binnen Plesk kun je abonnementen koppelen aan cliënten. Deze cliënten kunnen inloggen in het Plesk controle paneel. Volg onderstaande stappen om het wachtwoord van een cliënt te wijzigen. Log in in Mijn SQR Klik op ‘Diensten’ Klik op het juiste abonnement Klik op ‘Login op het Plesk controle paneel’ Klik op ‘Cliënten’...