Fullscreen background

Ervaring in hosting sinds 1997

  • Door Cyso, dé uitvinder van Managed Hosting
  • De beste support, altijd telefonisch bereikbaar
  • Jarenlang ervaring en veel expertise
  • Wij groeien mee met jouw ambities

Maak kennis met SQR

Hosting is essentieel om als bedrijf of particulier online actief te zijn. Daarbij kies je natuurlijk het liefst voor een partij die betrouwbaar is, zijn sporen heeft verdiend, toch betaalbaar is en ook nog eens met je mee kan groeien. In dat geval ben je bij SQR aan het juiste adres!

SQR komt uit de stal van Cyso. Een Managed Hosting provider uit Alkmaar die sinds 1997 de meest kritieke websites en applicaties van zowel Nederlandse als Internationale bedrijven 24/7 online houdt. In 20 jaar tijd hebben wij ontzettend veel ontwikkelingen meegemaakt. Nog steeds leren we iedere dag en vinden wij het te gek om met nieuwe ontwikkelingen aan de slag te gaan. Als klant van SQR profiteer je daarvan. Wij maken onze infrastructuur namelijk iedere dag sneller, stabieler, veiliger en dus betrouwbaarder. En toch is onze hosting nog steeds zeer betaalbaar. Sterker nog; SQR is één van de goedkoopste hostingproviders van Nederland.

Groei je uit je jasje en ben je klaar voor de volgende stap? Dan begeleiden wij jou in de toekomst met een transitie richting Fuga (ons DIY cloudplatform) of naar de Managed Services van Cyso.

We hopen je snel te mogen verwelkomen als nieuwe klant van SQR! Heb je nog vragen? Dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn op werkdagen van 8.30 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ’s avonds bereikbaar via telefoon, e-mail en chat.

SQR in een notendop

  • Ervaring sinds 1997
  • De beste support, altijd bereikbaar
  • Eenvoudig bestellen en beheren
  • Nederlandse datacenters
  • Wij groeien gewoon met je mee

Nederlandse datacenters

Kies je voor SQR, dan kies je voor continuïteit en veiligheid van jouw online dienstverlening.
Wij stellen zeer hoge eisen aan de faciliteiten van onze datacenters en hebben deze zorgvuldig geselecteerd.

Global Switch – Amsterdam

sqr-datacenter-global-switch
Wij hebben een datasuite in het grootste commerciële datacenter van Nederland; Global Switch in Amsterdam. Dit datacenter is voorzien van maximale beveiliging, ingebouwde koelingssystemen en meervoudige stroomvoorzieningen. Het datacenter draait volledig op groene stroom en beschikt over de modernste brandbeveiliging, bewakingsvoorzieningen en N+1-voorzieningen voor bedrijfskritische services.

Equinix AM2 – Amsterdam

sqr-datacenter-equinix
Wij maken ook gebruik van een eigen datasuite in het datacenter Equinix AM2 in Amsterdam Zuidoost. Wij hebben gekozen voor dit datacenter vanwege de high-density faciliteiten, zeer uitgebreide connectiviteit, efficiënte koelingsfaciliteiten en state-of-the-art beveiliging.