Fullscreen background

Partner worden van SQR.NL

  • Ontvang korting op je producten
  • Bied white label producten aan
  • Factureer je eigen klanten
  • Ontvang technische ondersteuning
 

Ontvang als partner volumekorting op producten van SQR.NL

 

Hoe word ik partner?

Als webbouwer, webdesigner of fullservice internetbureau kun je partner worden van SQR.NL. Je ontvangt dan korting op de diensten die je afneemt. Hoe meer diensten er afgenomen worden hoe hoger de korting is. We hebben meerdere staffels waar je als partner gebruik van kunt maken!

Bel ons of laat weten op partner@sqr.nl dat je interesse hebt om partner te worden dan vertellen we je er meer over.

Wanneer krijg ik korting?

De volumekorting wordt bepaald op basis van de dienstverlening die je bij SQR.NL afneemt. De korting is van toepassing op standaard Webhosting, WordPress hosting, E-mail hosting, VPSAntispam en Antivirus Service van SpamExperts en SSL certificaten. De korting is tevens van toepassing op .nl, .com, .eu en .be domeinnaam registraties. De volumekorting begint bij 5% en kan oplopen tot wel 20%. Informeer of je al in aanmerking komt voor deze korting: partner@sqr.nl

White label

Als partner verzorg je de eerstelijns ondersteuning naar jouw klanten en factureer je ook zelf de dienstverlening. SQR.NL factureert de geleverde diensten minus de volumekorting aan jou. Je bent natuurlijk vrij in het bepalen van je eigen prijs naar jouw klanten.

Overzichtelijke facturatie

Wil je maandelijks één verzamelfactuur ontvangen van de lopende diensten? Dat kan met de optie ‘verzamelfacturen‘ in Mijn SQR.

 

 

Overige diensten en producten

 

Verhuisservice

Door onze service en ervaring is het eenvoudig om een website(s) te verhuizen. Laat het ons weten als we kunnen helpen bij het verhuizen van jouw website(s). Ons supportteam zit er klaar voor.

 

Reseller webhosting

Met Reseller webhosting heb je de mogelijkheid om je account op te splitsen in meerdere losse accounts. Dit is handig als je meerdere sites voor klanten wilt hosten. Door een nieuwe vorm van opslag (SSD) heeft de server veel minder tijd nodig om opdrachten te verwerken, wat vooral bij websites met databases een groot verschil zal maken!

 
 

USPGebruiksvriendelijk
USPAl 20 jaar ervaring
USPRazendsnel netwerk
USPEenvoudig software installeren