Met 1 klik applicaties installeren bij SQR.NL

Snel en eenvoudig automatisch applicaties installeren via Mijn SQR web, dan kan.

Er is verschillende applicaties in de categorieën ‘Webwinkels en bedrijven’, ‘Content Management’, ‘Community websites’ en ‘Foto’s en bestanden’ automatisch te configureren en installeren.

Applicatie installeren:

1. Log in op Mijn SQR
  2. Ga naar ‘Diensten’ en klik op ‘Mijn diensten’
  3. Kies het hostingpakket waarop je de installatie wilt voltooien
  4. Klik op ‘Installeer Applicatie’
  5. Klik op ‘Installeer nieuwe applicatie’
  6. Selecteer de juiste applicatie en vul de volgende velden in:
    • Domein: selecteer het juiste domein
    • Folder: vul de folder aan met een niet bestaande directory of laat het veld leeg (Bijvoorbeeld ‘http://www.voorbeeld.nl/nieuw’)
    • Site naam: vul hier de naam van de website in
    • Database Name: vul de database naam in
    • Database User: vul de database gebruiker in
    • Database Password: vul het database wachtwoord in
  7. Klik op ‘Installer nu’
  8. Indien je alles goed ingevuld hebt, verschijnt onderaan een procesbalk welke de voortgang toont
  9. De applicatie is nu klaar voor gebruik.

Indien je Drupal wilt installeren moet het DNS A record van de domeinnaam verwijzen naar  het ip adres van je website, anders kan de installatie niet voltooid worden. Dit is alleen een vereiste voor Drupal, niet voor andere ‘1 klik applicaties’.