Aangeraden instellingen voor Supersnelle WordPress Hosting

Om optimaal gebruik te maken van onze Supersnelle WordPress Hosting raden wij je aan om de volgende instellingen te activeren. Deze instellingen kun je vinden in het WordPress Dashboard.

Stap 1: Verwijder alle andere WordPress Cache plugins zoals WP Super Cache en WP Rocket

Stap 2: Installeer de ‘LiteSpeed Cache’ plugin

1. Log in op het Plesk controle paneel
  2. Klik op ‘WordPress’
  3. Klik op ‘Plugins’
  4. Installeer en Activeer de ‘LiteSpeed Cache’ plugin

Stap 3: Pas de ‘Litespeed’ cache instellingen aan

1. Log in op het WordPress Dashboard
  2. In het menu klik je op ‘LiteSpeed Cache’ om aan de slag te gaan.
  3. Klik op ‘General’
    – Zet ‘Automatically Upgrade’ op ‘ON’ en klik op ‘Save changes’
  4. Klik op ‘Cache’
    – Schakel indien gewenst ‘Cache Logged-in Users’ uit en klik op ‘Save changes’
    Let op: Hierdoor zullen ingelogd collega’s geen gecachde website zien.
  5. Klik op ‘Page Optimization’
    – Tabblad ‘CSS settings’
    – Schakel ‘CSS Combine’ en ‘CSS Minify’ in.
    – Tabblad ‘JS Settings’
    – Schakel ‘JS Combine’ en ‘JS Minify’ in.
  6. Klik op ‘Save changes’
  7. Klik op ‘Crawler’
    – Tabblad ‘General Settings’
    – Schakel ‘Crawler’ in.
    – Klik op ‘Save changes’