Advisor installeren op jouw webhosting

Wat is Advisor en hoe schakel ik deze in op mijn webhosting?

Wat is Advisor?

Advisor is een handige tool die het beste uit je website/hosting haalt als het gaat over de beveiliging en prestaties van de server. Zo scant de tool automatisch de websites en toont deze eventuele problemen die aandacht vereisen. Ook geeft de extensie aan welke aanbevolen acties je kunt nemen voor het oplossen van de gevonden problemen. Deze acties zijn gegroepeerd per onderdeel, zoals Beveiliging, Prestaties, SEO en Updates. Kortom een handige tool die je gratis kunt inschakelen op jouw webhosting en die de prestaties van jouw website ten goede komen.

Advisor inschakelen via Plesk

• Log in op Mijn Hosting
  • Klik op ‘Diensten’
  • Klik op het juiste abonnement
  • Klik op de knop ‘Login op het Plesk controle paneel’
  • Ga naar ‘Websites & domeinen’
  • Klik onder de website op het ‘Advisor’ icoon:
  • Je ziet na het inschakelen van de tool direct een advies met verbeterpunten voor jouw websites: