Afbeeldingen en PDF bestanden bekijken

De Cloud Opslag omgeving is uit te breiden met handige apps die de werkbaarheid van de omgeving geheel naar wens kunnen maken. In de standaard omgeving wordt ieder bestandstype gedownload naar de computer voordat je deze kunt bekijken. Nu is dat voor bijvoorbeeld afbeeldingen of PDF bestanden die je niet direct hoeft te bewerken, maar alleen wilt bekijken niet erg handig.

Hiervoor heeft de Cloud Opslag de apps Gallery en PDF viewer uitgebracht. Je kunt deze apps in de Market van Cloud Opslag opzoeken, installeren en activeren.

Gallery of PDF viewer installeren

1. Log in in jouw Cloud Opslag omgeving.
  2. Klik linksboven aan de pagina op het hamburger-menu:
  3. Kies voor ‘Market
  4. Scroll nu door de apps tot je ‘Gallery‘ of ‘PDF viewer‘ tegenkomt:
  5. Klik op de app. Je vind hier meer informatie over de functionaliteiten van de app.
  6. Klik op ‘Installeren‘.
  7. Zodra de app geïnstalleerd is verschijnt onderaan de pagina het bericht dat de installatie succesvol is afgerond.
  8. Je kunt nu afbeeldingen en PDF bestanden bekijken via je Cloud Opslag omgeving.