API cheatsheet

Vraag de inhoud van een DNS zone op:

curl -X GET "https://api.sqr.nl/domains/janjansen.nl/dns" -H "API-TOKEN: ***token***"

Voeg een TXT record met INHOUD toe aan de DNS van janjansen.nl:

curl -X POST "https://api.sqr.nl/domains/janjansen.nl/dns" -H "API-TOKEN: ***token***" -d "[{\"name\":\"janjansen.nl\",\"type\":\"TXT\",\"content\":\"\\\"v=spf1 mx a include:spf.sqr.nl -all\\\"\",\"ttl\":3600,\"prio\":0}]"

Verwijder een bepaald DNS record met id 123456

curl -X DELETE "https://api.sqr.nl/domains/janjansen.nl/dns" -H "API-TOKEN: ***token***" -d "[{\"id\":123456}]"