Bestanden verwijderen

Je kunt natuurlijk bestanden uploaden naar jouw Cloud Opslag omgeving, maar uiteraard ook weer verwijderen. Hieronder vertellen wij hoe je dit moet doen:

1. Log in op jouw Cloud Opslag omgeving.
  2. Je ziet direct jouw bestanden staan. In ieder bestand zie je ‘3 grijze punten’, klik hier op:
    Bestanden verwijderen
  3. Er verschijnt een uitvouwmenu met een aantal opties, waaronder ‘Verwijderen’. Klik hierop om het bestand te verwijderen.