Een bestelling plaatsen als een klant

Je kunt als partner bij ons gemakkelijk een bestelling plaatsen voor een klant:

1. Ga naar Mijn Hosting en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Vervolgens klik je op Mijn klanten (rechtsboven op de pagina)
  3. Vind je klant door het zoekvenster te gebruiken of klik op de tab Klanten om door je klanten te bladeren.
  4. Klik nu onder Acties op het Poppetje icoontje naast de juiste klant om in te loggen als deze klant
    1. om een domeinnaam te registreren klik je nu op Domeinnaam registreren
    2. om een domeinnaam te verhuizen klik je nu op Domeinnaam verhuizen
    3. om iets anders dan een domeinnaam te bestellen klik je op Diensten en dan op Bestellen