Een bestelling plaatsen voor een klant

Je kunt als partner bij ons gemakkelijk een bestelling plaatsen voor 1 van je klanten:

1. Ga naar Mijn SQR en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Vervolgens klik je op ‘Mijn klanten‘ (rechtsboven op de pagina):
    Mijn klanten
  3. Klik nu onder ‘Acties‘ op het ‘Poppetje‘ icoontje naast de juiste klant:
    Login als klantAls je ingelogd bent als klant verschijnt er rechtsboven een blauw blok:
    Zo weet je dat je bent ingelogd als klant.
  4. Klik nu op ‘Bestel een nieuw product‘ in het linker menu:
    Product bestellen
  5. Vul je gewenste domeinnaam of dienst in en doorloop het bestelproces.