Breid je Plesk VPS licentie uit met ImunifyAV(+)

ImunifyAV voor Plesk is een intelligente antivirus- en beveiligingsmonitoringtool die is ontworpen om samen te werken met het Plesk hosting controle paneel. Het voert automatisch malware-opruiming uit met één klik, bewaakt de reputatie van domeinen en controleert de zwarte lijststatus. Het is beschikbaar als een gratis en premium (ImunifyAV+) versie.

ImunifyAV+ is de premiumversie van de tool en biedt extra functies bovenop de basisfunctionaliteit van de gratis versie. Enkele van de extra functies zijn:

• Dagelijkse controle: ImunifyAV+ kan een dagelijkse scan uitvoeren in plaats van eens per maand.
  • Proactieve verdediging tegen nieuwe bedreigingen: ImunifyAV+ kan potentiële bedreigingen detecteren voordat ze schade kunnen aanrichten aan het systeem.
  • Malware detectie op basis van machine learning: ImunifyAV+ gebruikt geavanceerde machine learning-algoritmen om malware te detecteren en te verwijderen.
  • Toegang tot de Imunify Security-console: Met ImunifyAV+ hebben gebruikers toegang tot een centrale console waar ze hun beveiligingsinstellingen kunnen beheren en de beveiligingsstatus van al hun websites kunnen bekijken.
  • Automatische Malware opruiming: ImunifyAV+ bied gebruikers de mogelijkheid om problemen met een druk op de knop op te lossen

Installeer ImunifyAV

1. Ga naar de Plesk extensie marktplaats
  2. Klik op ‘Install on my server’
  3. Vul de hostnaam, het IP adres of de URL naar jouw Plesk server in en klik op ‘Go to install’
  4. Klik op ‘Get It Free’

De extensie wordt nu geinstalleerd.

Upgrade naar ImunifyAV+

Volg onderstaande stappen om de gratis variant te upgraden naar de premium variant.

1. Log in op Mijn Hosting met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik op ‘Diensten’ en daarna op de VPS
  3. Klik op ‘Beschikbare opties’ en daarna op ‘Klik hier om ze te bekijken’
  4. Selecteer onder de optie ‘ImunifyAV+’ de licentie waarvoor je ImunifyAV wilt upgraden
  5. Na het afronden van de bestelling ga je in Plesk naar ‘Tools & Settings’
  6. Klik vervolgens op ‘License Information’ en daarna op ‘Retrieve Keys’