CNAME record toevoegen voor SSL validatie

In onze kennisbank hebben we een uitleg geschreven over de verschillende validatie methoden. In dit bericht hebben we het over het toevoegen van een CNAME record in de DNS van jouw domeinnaam. Als jouw domeinnaam bij Hosting.NL in beheer is, dan zullen wij het CNAME record voor je toevoegen. Heb je jouw domeinnaam bij een andere provider in beheer, maar wel het SSL certificaat via ons besteld? Volg dan onderstaande handleiding om het juiste CNAME record toe te voegen in de DNS.

1. Log in op Mijn Hosting
  2. Ga naar ‘Diensten
  3. Klik op ‘Mijn Diensten
  4. Selecteer het juiste SSL certificaat
  5. Klik in het linkermenu op ‘Validatie
  6. Kopieer de Naam en Inhoud en plak deze in een kladblokje
  7. Voeg deze als CNAME record toe in de DNS van jouw domeinnaam
    Let op, het deel in het Naam veld moet je tot vóór de punt kopieëren (je domeinnaam wordt er automatisch achter geplakt)