gebruik maken van Composer

Wat heb je nodig:

  • een hosting pakket met SSH ondersteuning zoals een Webhosting M, een Supersnelle WordPress of één van onze Reseller hosting pakketten.

Je kunt op twee manieren gebruik maken van Composer.

Composer gebruiken via Plesk

de aangeraden manier om gebruik te maken van Composer is via de Plesk webinterface.

  1. Log in op Plesk
  2. Klik onder Dev tools op PHP Composer

Composer gebruiken via SSH

het is ook mogelijk gebruik te maken van Composer via SSH.

  1. zorg dat het SSH toegangs type ingesteld is als /bin/bash
  2. Maak via SSH verbinding met je Hosting pakket
  3. voer nu het commando composer uit

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen