Database aanmaken

In onderstaande handleiding leggen wij je uit hoe je via Mijn SQR een database kunt aanmaken.

1. Log in op Mijn SQR.
  2. Ga naar ‘Diensten‘ en klik op ‘Mijn Diensten‘
  3. Klik op de ‘Dienst’
  4. Klik op ‘Login op het plesk control panel‘
  5. Klik in het menu op ‘Domeinnaam‘ en klik vervolgens op je domein
  6. In het nu geopende venster klik je onder het kopje ‘Toepassingen & Diensten‘ op ‘Databases
  7. Klik op ‘Nieuwe database toevoegen‘.
  8. Geef nu een naam op voor de database en klik vervolgens op ‘OK‘ om de database aan te maken.
    De database is nu direct aangemaakt.
  9. Klik op ‘Nieuwe databasegebruiker toevoegen‘ om een gebruiker toe te voegen aan de database.
  10. Vul een gebruikersnaam en wachtwoord in en klik vervolgens op ‘OK‘ om de gebruiker aan te maken.