Database wachtwoord wijzigen

In onderstaande handleiding leggen wij je uit hoe je via Mijn SQR het wachtwoord van je database kunt wijzigen. Houd er rekening mee dat je bij het wijzigen van de database gegevens, je deze gegevens ook in jouw website bestanden moet wijzigen. In het geval van WordPress dus in het WP-config bestand.

1. Log in op Mijn SQR.
  2. Ga naar ‘Diensten‘ en klik op ‘Mijn Diensten‘
  3. Klik op het hosting abonnement waar je het database wachtwoord van wilt wijzigen.
  4. Klik op ‘Databases‘
    Databases1
  5. Ga naar het tabje ‘Gebruikersnamen’:
    Gebruikersnamen DB
  6. Klik vervolgens op de ‘Sleutel’ achter de database die je moet wijzigen:
    DB naam
  7. Vul in het volgende venster het nieuwe wachtwoord in:
  8. Sla het wachtwoord op via ‘Aanpassen’.
  9. De database gegevens zijn nu aangepast en kunnen doorgevoerd worden in het configuratie bestand in de website bestanden.

Chat
Start onderin beeldeen chat