De access of error logs bekijken van je website

Voor verschillende doeleinden kan het handig zijn om toegang te hebben tot de ruwe access of error logs van je website(s). Gelukkig is dat in Mijn SQR web erg makkelijk!

De logs van  je website bekijken

  1. Log in op Mijn SQR
  2. Klik op ‘Diensten’
  3. Klik op het abonnement waarvan je de logs wilt bekijken
  4. Ga naar ‘Websites beheren’
  5. Klik op het log bestand icoontje naast de website waarvan je de logs wilt bekijken:

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen