DKIM inschakelen in Plesk

Volg onderstaande stappen om de ingeroosterde taken van je website te beheren.

  • Log in in Mijn SQR
  • Klik op ‘Diensten’
  • Klik op het juiste abonnement
  • Klik op de knop ‘Login op het Plesk controle paneel’
    open indien nodig de juiste domeinnaam
  • Klik op ‘Mail-instellingen
  • Zet een vinkje bij ‘Bescherm tegen spam door met het DKIM-systeem uitgaande berichten te ondertekenen ‘

Klik op ‘OK’ om de instellingen op te slaan.

Neem nu contact met ons op om DKIM in de DNS van je domeinnaam actief te maken.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur