DKIM inschakelen in Plesk

Volg onderstaande stappen om de ingeroosterde taken van je website te beheren.

  • Log in in Mijn Hosting
  • Klik op ‘Diensten’
  • Klik op het juiste abonnement
  • Klik op de knop ‘Login op het Plesk controle paneel’
    open indien nodig de juiste domeinnaam
  • Klik op ‘Mail en daarna op ‘Mail-instellingen
  • Zet een vinkje bij ‘Bescherm tegen spam door met het DKIM-systeem uitgaande berichten te ondertekenen ‘

  • Klik op ‘Apply’ om de instellingen op te slaan.

Klik daarna op ‘Het instellen van externe DNS’ en volg de instructies om DKIM-ondertekening in te schakelen in de DNS van je domeinnaam

 

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen