Domeinnaam aan bestaande e-mailhosting koppelen

1. Log in op Mijn Hosting met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Ga naar ‘Diensten’ en klik op ‘Mijn Diensten’.
  3. Klik op het e-mail pakket waaronder je de nieuwe domeinnaam wilt toevoegen.
  4. Klik op ‘Websites beheren’.
  5. Klik op ‘Voeg een nieuwe website toe’.
  6. Vul bij domeinnaam de domeinnaam van de nieuwe website in.
  7. Klik op ‘Voeg toe’ om de nieuwe domeinnaam aan te maken.

Om de e-mailaflevering van de nieuwe domeinnaam te laten werken dienen de MX records naar ons spamfilter te verwijzen. Als je er zeker van wilt zijn dat de nieuwe e-mail goed afgeleverd wordt, kun je een e-mail sturen naar support@hosting.nl met daarin de vraag of wij willen controleren of de ‘Destination host‘ naar de juiste server verwijst als die van het e-mail pakket van het hoofddomein.