Een domeinnaam beheren van een klant

Je kunt als partner gemakkelijk de domeinnamen beheren van jouw klanten:

1. Ga naar Mijn SQR en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Vervolgens klik je op ‘Mijn Klanten’ (rechtsboven op de pagina). jouw_klanten
  3. Klik nu op ‘Login als deze klant’.login
  4. Klik nu op ‘Domeinnamen’ -> ‘Mijn domeinnamen’ of op deze knop:beheer_domeinen

Check deze pagina voor alle mogelijkheden qua domeinnaam beheer.