Eenvoudig een domeinnaam laten doorsturen

Via de doorstuurservice van SQR kun je eenvoudig en snel jouw geregistreerde domeinnaam doorsturen naar een andere website.

• Log in op Mijn SQR.
  • Klik in je Dashboard op het tabblad Domeinen -> Mijn domeinen.
  • Hier klik je aan de rechterkant op het pijltje van het domein welke je wilt doorsturen -> Domein doosturen:
    Domein doorsturen
  • Selecteer jouw domein links en vul rechts de website waarnaar je wilt verwijzen in:
    Domein doorsturen2
  • Klik op Activeer redirect.
  • De verwijzing is ingesteld en de DNS verwijst automatisch naar de juiste redirect server van SQR.

Het kan even duren voordat deze verwijzing daadwerkelijk actief is.

SQR.NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de SQR nieuwsbrief en blijf op de hoogte