Eenvoudig een domeinnaam laten doorsturen

Via de doorstuurservice van SQR.NL kun je eenvoudig en snel jouw geregistreerde domeinnaam doorsturen naar een andere website. Dit doe je als volgt:

1. Log in op ‘Mijn SQR’.
  2. Klik in je ‘Dashboard’ op het tabblad ‘Domeinen’ -> ‘Mijn domeinen’.
  3. Hier klik je aan de rechterkant op het pijltje van het domein welke je wilt doorsturen -> ‘Domein doorsturen’:
    Domein doorsturen
  4. Selecteer jouw domein links en vul rechts de website waarnaar je wilt verwijzen in:
    Domein doorsturen2
  5. Klik op ‘Activeer redirect’.
  6. De verwijzing is ingesteld en de DNS verwijst automatisch naar de juiste redirect server van ‘SQR.NL’.

Het kan even duren voordat deze verwijzing daadwerkelijk actief is.

SQR.NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de SQR nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven