Eenvoudig een domeinnaam laten doorsturen

Via de doorstuurservice van SQR kun je eenvoudig en snel jouw geregistreerde domeinnaam doorsturen naar een andere website.

• Log in op Mijn SQR.
  • Klik in je Dashboard op het tabblad Domeinen -> Mijn domeinen.
  • Hier klik je aan de rechterkant op het pijltje van het domein welke je wilt doorsturen -> Domein doosturen:
    Domein doorsturen
  • Selecteer jouw domein links en vul rechts de website waarnaar je wilt verwijzen in:
    Domein doorsturen2
  • Klik op Activeer redirect.
  • De verwijzing is ingesteld en de DNS verwijst automatisch naar de juiste redirect server van SQR.

Het kan even duren voordat deze verwijzing daadwerkelijk actief is.