E-mail doorsturen bij je domeinnaam registratie

Bij SQR.NL kun je zonder bijkomende kosten e-mailadressen aanmaken en deze doorsturen naar een mailbox bij ons, of een extern adres zoals bijvoorbeeld ‘@gmail.com’ of ‘@outlook.com’.

  1. Log in op Mijn SQR.
  2. Klik op Domeinnamen.
  3. Klik op de betreffende domeinnaam.
  4. Klik op ‘E-mail doorsturen’.
  5. Vul het adres in om door te sturen, bijvoorbeeld info of administratie.
  6. Vul vervolgens het doel in, bijvoorbeeld ‘praktijkjanjansen@gmail.com’.
  7. Druk vervolgens op ‘Voeg toe’.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Whatsapp
Whatsapp naar+31 72 751 34 06

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur