E-mail instellen op de iPhone/iPad

In deze handleiding leggen wij je uit hoe je op je iPhone je mail kunt instellen:

• Ga naar ‘Instellingen‘ -> ‘Mail, Contacten, Agenda‘:

• Selecteer ‘Nieuwe account‘:

• Selecteer ‘Anders‘:

• Selecteer ‘Voeg mailaccount toe‘:

• Vul aan de hand van onderstaande afbeelding en toelichting alle velden in.
    • Naam: de naam voor het nieuwe e-mailaccount (bijvoorbeeld je ‘Voornaam en Achternaam‘)
    • E-mail: het e-mailadres
    • Wachtwoord: het wachtwoord dat je hebt opgegeven bij het aanmaken van je e-mailadres
    • Beschrijving: de naam waaronder het account bekend wordt op je iPhone

Vul in het volgende scherm aan de hand van onderstaande afbeelding de gegevens in en klik op ‘Volgende‘:

• Selecteer ‘POP of IMAP
  • Server inkomende post
    • Hostnaam: de mailserver waar je domein op draait, deze informatie kan je vinden via Mijn SQR en onder de handleiding.
    • Gebruikersnaam: dit is vaak je volledige e-mailadres
    • Wachtwoord: het wachtwoord dat je hebt ingevoerd bij het aanmaken van het e-mailadres. Deze kun je controleren door in te loggen op de webmail
  • Server uitgaande post
    • Hostnaam: de mailserver waar je domein op draait, deze informatie kan je vinden via Mijn SQR en onder de handleiding.
    • Gebruikersnaam: het volledige e-mailadres
    • Wachtwoord: het wachtwoord dat je hebt ingevoerd bij het aanmaken van het e-mailadres:

• Het account wordt nu gesynchroniseerd.
  • Selecteer ‘Account‘:

• Selecteer ‘Hoofdserver‘:

• Selecteer ‘Identiteitscontrole‘ -> ‘Wachtwoord
  • Wijzig de Serverpoort naar: 2525

•  Tot slot klik je op ‘Gereed‘ om het e-mailaccount aan te maken.