Hoe voeg ik mijn mail toe aan Thunderbird?

Het instellen van je mailaccount in Thunderbird is eenvoudig en snel te verzorgen. Hieronder vind je het stappenplan.

1. Open het Thunderbird mailprogramma.
  2. Klik op de 3 strepen aan de rechterkant -> Nieuw bericht -> Bestaande e-mailaccount.
    Thunderbird
  3. Vul de accountnaam, het e-mailadres en het wachtwoord in en klik op Doorgaan.
  4. Klik op Handmatige configuratie.
  5. Selecteer bij Inkomend: POP3
    • Hostnaam: De servernaam van je hostingpakket. Deze kun je vinden in mijn.sqr.nl onder Diensten -> Selecteer het juiste pakket -> Hosting informatie
    • Poort: 110
    • SSL: SSL/TLS
    • Authenticatie: “Normaal wachtwoord”
  6. Bij uitgaand vul je het volgende in:
    • Hostnaam: De servernaam van je hostingpakket. Deze kun je vinden in mijn.sqr.nl onder Diensten -> Selecteer het juiste pakket -> Hosting informatie
    • Poort: 465
    • SSL: SSL/TLS
    • Authenticatie: “Normaal wachtwoord”
  7. Klik op Opnieuw testen/Gereed.
  8. Jouw mailaccount is nu gereed voor gebruik.

SQR.NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de SQR nieuwsbrief en blijf op de hoogte