Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn e-mail?

• Log in op Mijn SQR
  • Ga naar Diensten.
  • Selecteer de juiste dienst.
  • Scrol naar E-mail Management.
  • Klik op Emails.
  • Scrol naar beneden tot je bij het account overzicht bent.
    bewerk e-mail
  • Klik op het potloodje om het wachtwoord aan te passen.
  • Het volgende scherm verschijnt:
    E-mail wachtwoord
    Vul een nieuw wachtwoord in bij Password en vul nogmaals ditzelfde wachtwoord in bij Password (Again).
  • Klik op Save Changes.
  • Het wachtwoord is nu gewijzigd door het door jou opgegeven wachtwoord.

Let op: zorg ervoor dat je GEEN makkelijk te raden wachtwoorden zoals bijvoorbeeld jouw geboortedatum of naam invult. Het zou namelijk zonde zijn als je mail gehackt wordt omdat er een te makkelijk wachtwoord is ingegeven.

Op MayFly kun je gemakkelijk en snel veilige wachtwoorden genereren.