Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn e-mail?

Mocht je het wachtwoord van je e-mailadres kwijt zijn, dan kun je dit artikel gebruiken om het wachtwoord ervan te herstellen. Dat doe je zo:

1. Log in op ‘Mijn SQR’
  2. Ga naar ‘Diensten’.
  3. Selecteer de juiste dienst.
  4. Klik op ‘Email beheer’.
  5. Scrol naar beneden tot je bij ‘Account @ Domein’ bent.
    bewerk e-mail
  6. Klik op het potloodje om het wachtwoord aan te passen.
  7. Het volgende scherm verschijnt:
    E-mail wachtwoord
    Vul een nieuw wachtwoord in bij ‘Wachtwoord’ en vul ditzelfde wachtwoord in bij ‘Wachtwoord (Opnieuw)’.
  8. Klik op ‘Save Changes’.
  9. Het wachtwoord is nu gewijzigd naar het door jou opgegeven wachtwoord.

Let op: zorg ervoor dat je GEEN makkelijk te raden wachtwoorden, zoals bijvoorbeeld je geboortedatum of naam, invult. Het zou zonde zijn als je mail gehackt wordt, omdat er een te makkelijk wachtwoord is opgegeven.

Op MayFly kun je gemakkelijk en snel veilige wachtwoorden genereren.

SQR.NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de SQR nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven