Hoe stel ik mijn e-mail in op mijn iPhone of iPad?

Je kunt op je iPhone of iPad gewoon SQR e-mail ontvangen die binnenkomen op je domeinnaam. Je kunt dit zelf regelen. Hieronder staan de stappen beschreven, zodat je dit makkelijk en snel kunt instellen op je device.

1. Ga naar ‘instellingen’ op je iPhone of iPad en zoek hier naar mail, contacten, agenda (soms staan deze ook los onder elkaar)
    2. Klik op nieuwe account, of op ‘accounts’ en daarna op ‘nieuwe account’
    3. Klik op anders
    4. Klik op voeg mailaccount toe
      a: Vul bij naam de afzender in (deze naam is zichtbaar voor de ontvangers van jouw e-mails)
      b: Vul bij ‘e-mail’ je e-mailadres in (volledig kleine letters)
      c: Vul bij ‘wachtwoord’ het bijbehorende wachtwoord in
      d: Vul bij ‘beschrijving’ POP-mailbox of een beschrijving voor jezelf in, zodat je de mailbox kunt herkennen
      e: Klik rechtsboven op ‘volgende’
    5. a: Selecteer op deze pagina ‘IMAP’
      b: Vul bij ‘server inkomende post’ bij ‘hostnaam’ web1.sqr.cyso.net in (volledig kleine letters)
      c: Vul bij ‘gebruikersnaam’ je gebruikersnaam in (dit is meestal je volledige e-mailadres en staat in de oplevermail)
      d: Vul bij ‘wachtwoord’ het bijbehorende wachtwoord in, als dat nog niet ingevuld is
      e: Vul bij ‘server uitgaande post’ bij ‘hostnaam’ web1.sqr.cyso.net in
      f: Vul bij ‘gebruikersnaam’ je e-mail adres in (volledig kleine letters)
      g: Vul bij ‘wachtwoord’ het bijbehorende wachtwoord in
      h: Klik op ‘volgende’ en het toestel zal nu je account controleren
      i: Wanneer je notities niet wilt instellen, dan kun je dat hier instellen
      j: Klik op ‘bewaar’.
      k: De mailbox wordt gecontroleerd en je ziet nu meerdere blauw vinkjes verschijnen
      l: Het kan zijn dat er een foutmelding naar voren komt van “Serveridentiteit niet gecontroleerd” dan kunt u op Ga door klikken en zal de mailbox worden ingesteld.
      m: Je mailbox is klaar voor gebruik