Hoe stel ik mijn e-mail in op mijn iPhone of iPad?

Je kunt op je iPhone of iPad gewoon SQR e-mail ontvangen die binnenkomen op je domeinnaam. Dit kun je zelf snel en eenvoudig regelen. Hieronder staan de stappen beschreven.

• Ga naar Instellingen en klik op Accounts en wachtwoorden
  • Klik op Nieuwe account
  • Klik op Andere
  • Klik op Voeg mailaccount toe
    – Vul bij Naam de afzender in (deze naam is zichtbaar voor de ontvangers van jouw e-mails)
    – Vul bij E-mail je e-mailadres in (volledig kleine letters)
    – Vul bij Wachtwoord het bijbehorende wachtwoord in
    – Vul een Beschrijving in, zodat je de mailbox in jouw toestel kunt herkennen
    – Klik rechtsboven op Volgende
  • Hier kun je het mail protocol IMAP of POP selecteren.
    Met IMAP bekijk je de mail direct op de server. Dit is handig voor de synchronisatie van mail bij gebruik van meerdere apparaten. Met POP download je de mail naar de mailclient.
    – Onder Server inkomende post vul je bij Hostnaam; web1.sqr.cyso.net in
    – Vul bij Gebruikersnaam je volledige e-mailadres in (volledig kleine letters)
    – Vul bij Wachtwoord het bijbehorende wachtwoord in, als dat nog niet ingevuld is
    – Onder Server uitgaande post vul je bij Hostnaam; web1.sqr.cyso.net in
    – Vul bij Gebruikersnaam nogmaals je e-mailadres in (volledig kleine letters)
    – En bij Wachtwoord het bijbehorende wachtwoord
    – Klik op Volgende en het toestel zal nu je account controleren
  • De mailbox wordt gecontroleerd en als alles goed gegaan is zie zie je allemaal blauwe vinkjes verschijnen
  • Wanneer je notities niet wilt instellen, dan kun je dat hier instellen
  • Klik op Bewaar
  • Je mailbox is klaar voor gebruik

Het kan zijn dat er een foutmelding verschijnt met de melding “Serveridentiteit niet gecontroleerd”. Klik dan op OK en sla de instellingen nogmaals op.

SQR.NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de SQR nieuwsbrief en blijf op de hoogte