Hoe maak ik een e-mailaccount aan?

Een nieuw e-mailaccount aanmaken via Mijn SQR is snel en eenvoudig te regelen. Bekijk snel de onderstaande handleiding hoe je dit stap voor stap kunt regelen.

• Log in op Mijn SQR
  • Ga naar Diensten.
  • Selecteer de juiste dienst.
  • Scrol naar E-mail Management.
  • Klik op Emails.
  • Bij Add Email Accounts kun je een nieuw account aanmaken.
    nieuw e-mailaccount
  1. Vul hier de naam van het account in.
  2. Vul een nieuw wachtwoord in bij Password.
  3. Vul nogmaals ditzelfde wachtwoord in bij Password (Again).
  4. Klik op Create Email Account om het account daadwerkelijk aan te maken.

Je kunt nu het zojuist aangemaakte e-mailadres instellen in een e-mailprogramma als bijvoorbeeld Outlook of Gmail.