Hoe maak ik een e-mailaccount aan?

Een nieuw e-mailaccount aanmaken via ‘Mijn SQR’ is snel en eenvoudig te regelen. Bekijk snel de onderstaande handleiding hoe je dit stap voor stap kunt regelen:

• Log in op ‘Mijn SQR’.
  • Ga naar ‘Diensten’ en klik op ‘Mijn Diensten’.
  • Selecteer de juiste dienst.
  • Scrol naar ‘E-mail Management’.
  • Klik op ‘Emails’.
  • Bij ‘Add Email Accounts’ kun je een nieuw account aanmaken.
    nieuw e-mailaccount
  1. Vul hier de naam van het account in.
  2. Vul een nieuw wachtwoord in bij ‘Password’.
  3. Vul nogmaals ditzelfde wachtwoord in bij ‘Password (Again)’.
  4. Klik op ‘Create Email Account’ om het account daadwerkelijk aan te maken.

Je kunt nu het zojuist aangemaakte e-mailadres instellen in een e-mailprogramma als bijvoorbeeld Outlook of Gmail.

SQR.NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de SQR nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven