Hoe stel ik mijn mail in Outlook op Windows in?

Volg de stappen in deze handleiding om jouw mail in te stellen in jouw Outlook mail client op Windows.

1. Vul bij E-mailadres in: het e-mailadres.
  2. Selecteer bij Type account: POP3.
  3. Vul bij Server voor inkomende e-mail in: web1.sqr.cyso.net
    Mailen via een beveiligde verbinding? Vul dan de servernaam in zoals in de oplevermail vermeld staat.
  4. Vul bij de gebruikersnaam voor de inkomende mail het volledige e-mail adres in.
  5. Vul bij Server voor uitgaande e-mail (SMTP) in: web1.sqr.cyso.net.
  6. Vul bij Gebruikersnaam in: het hele email adres.
  7. Vul bij Wachtwoord in: het wachtwoord.
  8. Klik op Meer instellingen.
  9. Ga naar het tabblad Server voor uitgaande e-mail.
  10. Vink Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is authenticatie vereist aan.
  11. Selecteer vervolgens Dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail.
  12. Ga naar het tabblad Geavanceerd.
  13. Vul bij Uitgaande e-mail (SMTP) in: 465 of 587.
  14. Selecteer bij Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: SSL.

SQR.NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de SQR nieuwsbrief en blijf op de hoogte