Hoe stel ik mijn mail in Outlook in?

Volg de stappen in deze handleiding om jouw mail in te stellen in jouw Outlook mail client.

1. Vul bij E-mailadres in: het e-mailadres.
  2. Selecteer bij Type account: POP3.
  3. Vul bij Server voor inkomende e-mail in: web1.sqr.cyso.net
    Mailen via een beveiligde verbinding? Vul dan de servernaam in zoals in de oplevermail vermeld staat.
  4. Vul bij de gebruikersnaam voor de inkomende mail het volledige e-mail adres in.
  5. Vul bij Server voor uitgaande e-mail (SMTP) in: web1.sqr.cyso.net.
  6. Vul bij Gebruikersnaam in: het hele email adres.
  7. Vul bij Wachtwoord in: het wachtwoord.
  8. Klik op Meer instellingen.
  9. Ga naar het tabblad Server voor uitgaande e-mail.
  10. Vink Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is authenticatie vereist aan.
  11. Selecteer vervolgens Dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail.
  12. Ga naar het tabblad Geavanceerd.
  13. Vul bij Uitgaande e-mail (SMTP) in: 465 of 587.
  14. Selecteer bij Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: SSL.