Een cronjob instellen

Een cronjob is een terugkerende taak die je gemakkelijk via Mijn SQR web kunt instellen. Dit doe je als volgt:

    1. Log in op Mijn SQR
    2. Navigeer naar ‘Diensten’ en klik op ‘Mijn diensten’
    3. Klik het hostingpakket aan waar je de Cronjob voor wilt instellen
    4. Scrol naar beneden tot ‘Geavanceerde Opties’
    5. Klik op ‘Voeg cronjob toe’:
    6. Lees de instructies en vul de gewenste waardes in
    7. Klik zodra je klaar bent op ‘Aanmaken’

Voorbeeld commando’s

Een PHP bestand opvragen:

php -q /home/GEBRUIKERSNAAM/domains/DOMEIN/public_html/script.php

Een URL van een website opvragen via curl:

curl --silent http://domain.com/cron.php

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen