Een domeinalias aan je website toevoegen

Volg onderstaande stappen om een domeinalias aan je website toe te voegen

• Log in in Mijn Hosting
  • Klik op Diensten
  • Klik op het juiste abonnement
  • Klik op Login op het Plesk controle paneel
  • Klik op de knop Domeinalias toevoegen of Add Domain Alias

Vergeet niet om na het toevoegen van de domeinalias de domeinnaam te verwijzen naar het IP adres van je hostingpakket. Lees hier hoe je de DNS van je domeinnaam aanpast. Wil je ook SSL activeren voor de toegevoegde domeinalias? Lees dan het artikel Een gratis SSL certificaat activeren voor een domeinalias.