een VPS met Plesk bestellen

Plesk is een fijn controlepaneel waarmee je op een gebruiksvriendelijke manier een VPS, websites en e-mail beheert. Het bestellen van een VPS met Plesk bestaat uit twee delen. Een VPS bestel je met een gratis proeflicentie en indien gewenst kan je op een later moment de betaalde Plesk licentie toevoegen.

een VPS met Plesk bestellen

Volg onderstaande stappen om een VPS met Plesk controlepaneel te bestellen.

1. Ga naar de Plesk pagina in onze VPS appstore
  2. Klik op ‘Start nu’
  3. Pas indien gewenst de aangeraden minimale systeemeisen aan=
  4. Ben je blij met de gekozen configuratie? Klik dan op Bestellen
    Indien gewenst kan je nu direct een betaalde Plesk licentie toevoegen. Indien je geen keuze maakt zal Plesk geïnstalleerd worden met een gratis proeflicentie. De betaalde licentie kan je altijd nog op een later moment toevoegen. Kijk hier als je meer wilt weten over de verschillen tussen de verschillende licenties.
  5. Klik op Ik ga bestellen om je bestelling af te te ronden

Nadat de bestelling afgerond is kan je binnen 60 minuten aan de slag

een betaalde licentie aan een VPS met Plesk toevoegen

Volg onderstaande stappen om een Plesk licentie Web Admin / Pro of Host licentie toe te voegen aan een bestaande VPS met Plesk

1. Log-in op Mijn Hosting
  2. Klik op deze link
  3. Kies voor een Web Admin / Pro of Host licentie
    Kijk hier als je meer wilt weten over de verschillen tussen de verschillende licenties.
  4. Selecteer voor welke VPS je de licentie wilt bestellen
  5. Klik op Nu bestellen om de licentie te bestellen
  6. Je ontvangt per e-mail de activatiecode
  7. Log-in op Plesk op de betreffende VPS
  8. Klik op Hulpprogramma’s & instellingen
  9. Klik op Licentie-informatie
  10. Klik op Sleutel installeren
  11. Vul bij Voer een activeringscode in de per e-mail ontvangen activatiecode in