Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen voor mijn Cloud Opslag omgeving?

Iedere Cloud Opslag omgeving wordt standaard voorzien van een veilige, willekeurige, gebruikersnaam. Wil je om wat voor reden dan ook deze primaire gebruikersnaam wijzigen? Lees dan verder.

Je primaire gebruikersnaam voor Cloud Opslag wijzigen

Het is niet mogelijk de primaire gebruikersnaam van je Cloud Opslag omgeving te wijzigen. Het is wel mogelijk om een nieuwe beheerders account aan te maken en de oude te verwijderen. Let op: Wanneer je de oude account verwijderd zullen de bestanden uit die account ook onherroepelijk verwijderd worden. Lees hier hoe je zelf een nieuwe beheerders account toevoegt.