Gevoeligheid van e-mail filter aanpassen

Volg onderstaande stappen om de gevoeligheid van de e-mail filter aan te passen:

  • Log in in Mijn SQR
  • Klik op ‘Diensten’
  • Klik op het juiste abonnement
  • Klik op de knop ‘Login op het Plesk controle paneel’
  • Klik op ‘Mailaccounts’
  • Klik op het bewuste e-mail adres
  • Klik op het tabblad ‘Spamfilter’
  • Vouw ‘Geavanceerde bewerkingen tonen’ uit

Pas onder het kopje ‘Gevoeligheid van filter’ de gevoeligheid aan naar de gewenste waarde.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur