git via SSH

SSH is beschikbaar voor klanten die gebruik maken van ons grootste webhosting pakket, WordPress pakket of onze Reseller pakketten.

git via Plesk

We adviseren git te gebruiken via de Plesk web interface. Hoe dat werkt lees je hier.

git via SSH

Indien SSH voor jouw pakket beschikbaar is heb je de beschikking over een chrooted SSH shell. Een chrooted SSH shell betekent dat je binnen een afgeschermde omgeving SSH kunt gebruiken. Dit betekent daarnaast dat je niet zonder meer gebruik kunt maken van alle programma’s waar je normaal via SSH toegang toe hebt. Op deze pagina houden wij bij van welke programma’s er gebruik gemaakt kan worden.

Doordat je niet gebruik kunt maken van alle programma’s is het op dit moment niet mogelijk om via SSH git goed te gebruiken.