Het dashboard wachtwoord van een klant wijzigen

Je kunt als partner gemakkelijk het wachtwoord waarmee jouw klanten inloggen aanpassen:

  1. Ga naar Mijn Hosting en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Vervolgens klik je op ‘Mijn Klanten’ (rechtsboven op de pagina)
  3. Klik nu op ‘Bekijk of bewerk klant gegevens’
  4. Vul bij ‘Wachtwoord’ het nieuwe wachtwoord in.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen