Hoe beheer ik mijn website?

Het is via Mijn SQR gemakkelijk om je bestaande websites te beheren en nieuwe websites aan te maken.

1. Log in op Mijn SQR
  2. Navigeer naar Diensten en klik op ‘Mijn Diensten’
  3. Selecteer het juiste pakketselecteer_juiste_pakket
  4. Je vind eerst een overzicht met hosting instellingen zoals jouw IP adres en de servernaam.
  5. Nu kan je gemakkelijk een Applicatie zoals WordPress installeren, FTP Accounts en Databases beheren, door de bestanden van je website bladeren, sub-domeinen aanmaken, websites toevoegen en backups maken.
  6. Je kunt hier ook je E-mail beheren of doorsturen of een automatisch antwoord instellen.
  7. Er zijn ook een aantal geavanceerde opties beschikbaar zoals het configureren van geparkeerde domeinen, de mogelijkheid om een website door te sturen en het beheren van geplande taken (cronjobs), SSL certificaten en eigen error pagina’s.