Hoe kan ik mijn FTP gegevens wijzigen?

Ben je het FTP wachtwoord voor je website kwijt of wil je deze om een andere reden opnieuw instellen? Volg onderstaande stappen om binnen twee minuten je FTP wachtwoord te wijzigen.

1. Log in op Mijn SQR
  2. Navigeer naar Diensten en klik op ‘Mijn diensten’
  3. Klik nu op het betreffende Webhosting abonnement
  4. Klik op ‘FTP Accounts’
  5. Op deze pagina vind je de FTP Gebruikersnaam onder het kopje Gebruikersnaam
  6. Klik nu op het potloodje achter het FTP account die je wilt wijzigen:
  7. Gebruik de knop ‘Generate’ om een veilig wachtwoord te generen
    Tip, sla dit wachtwoord even lokaal op.
  8. Klik op ‘Opslaan’ om het nieuwe FTP wachtwoord actief te maken

Je kunt nu verbinding maken met de FTP server en inloggen met de FTP gebruikersnaam en het zojuist ingestelde FTP wachtwoord.