Hoe installeer ik mijn eigen SSL-certificaat via Mijn SQR

SSL

Je kunt zelf gemakkelijk en snel een eigen SSL-certificaat installeren.
In dit artikel laten wij jou zien hoe je dit kan doen.

1. Log in op Mijn SQR.
    2. Klik op Diensten
    3. Klik daarna op de dienst waarvoor je het ‘het SSL-certificaat’ wilt installeren
    4. Klik onder ‘Geavanceerde opties’ op ‘SSL beheer’
    5. Klik daarna onder het kopje ‘Certificaten’ op de knop ‘Upload een eigen certificaat’
    6. In het scherm ‘Upload een eigen certificaat’ dien je de sleutel en het certificaat te plakken
    7. ‘Domeinnaam’: Selecteer hier de domeinnaam waarvoor je het certificaat gaat toevoegen
    8. ‘Private key’: Plak hier de inhoud van de sleutel of .key bestand van de leverancier van het certificaat
    9. ‘Certificaat’: Plak hier de inhoud van het certificaat of .crt bestand van de leverancier van het certificaat
    10. Klik op ‘Sla certificaat op’ om het SSL certificaat actief te maken.

Als je de hierboven genoemde stappen hebt uitgevoerd en daarna de stappen in het dit artikel hebt doorlopen wordt jouw website zoals in de afbeelding hieronder geïndexeerd als ‘Veilig’