Hoe maak ik een e-mailaccount aan?

Een nieuw e-mailaccount aanmaken via Mijn SQR is snel en eenvoudig te regelen. Bekijk snel de onderstaande handleiding hoe je dit stap voor stap kunt regelen:

1. Log in op Mijn SQR
  2. Ga naar ‘Diensten‘ en klik op ‘Mijn Diensten
  3. Je komt nu in een overzicht met alle actieve diensten bij SQR.NL:
    Selecteer, door op de naam te klikken,  de dienst waaronder je een nieuw e-mailaccount wilt aanmaken.
  4. Scrol naar ‘E-mail Beheer
  5. Klik op ‘Mailboxen
  6. Klik op ‘Voeg mailbox toe‘:
  7. Vul hier de (gebruikers)naam van het nieuwe account in
  8. Vul een nieuw wachtwoord in bij ‘Wachtwoord
    Tip: klik op ‘Genereer‘ om een veilig wachtwoord te genereren
  9. Klik op ‘Maak mailbox‘ om het account daadwerkelijk aan te maken

Je kunt nu het zojuist aangemaakte e-mailadres instellen in een e-mailprogramma als bijvoorbeeld Outlook of Gmail.