Hoe stel ik mijn Exchange Light mail in Mac OS X Mail in?

Voer de stappen in de onderstaande handleiding uit om jouw e-mailclient zo te configureren, dat je gebruik kunt gaan maken van jouw Hosted Exchange Light mailbox.

1. Start ‘Apple Mail’.
  2. Klik links bovenin op ‘Mail’.
  3. Ga naar ‘Voorkeuren’.
  4. Ga vervolgens naar ‘Accounts’ en klik op de ‘+’ om een account toe te voegen.
  5. Kies ‘Voeg andere Mail-account toe’.
  6. Vul bij ‘Volledige naam’ in: Jouw naam.
  7. Vul bij ‘E-mailadres’ in: Jouw e-mailadres.
  8. Vul bij ‘Wachtwoord’ in: Jouw wachtwoord.
  9. Klik op ‘Ga Door’.
  10. Kies voor ‘IMAP’.
  11. Vul bij ‘Beschrijving’ in: Exchange Light.
  12. Vul bij ‘Server inkomende post’ outlook.exchange-login.net in:
  13. Vul bij ‘Gebruikersnaam’ in: Jouw SMTP gebruikersnaam: Hier vind je welke gebruikersnaam je moet invullen
  14. Vul bij ‘Wachtwoord’ in: Jouw wachtwoord.
  15. Klik op ‘Ga Door’.
  16. Vul bij ‘Beschrijving Uitgaande Server’ in: Exchange Light.
  17. Vul bij ‘Server Uitgaande Post’ outlook.exchange-login.net in:
  18. Vink ‘Gebruik identiteitscontrole’ aan en vul hier dezelfde gegevens in als bij inkomende post.
  19. Klik op ‘Ga Door’.
  20. Jouw mailbox is nu klaar voor gebruik.

Krijg je een foutmelding tijdens het configureren? Controleer hier of je de juiste gegevens gebruikt.