Hoe stel ik mijn mail in voor Outlook 2016 op Windows 10?

Volg de stappen in deze handleiding om jouw mail in te stellen in Outlook 2016 op Windows 10: Klik op ‘Bestand’. Klik daarna 2x op ‘Accountinstellingen’. In het volgende scherm, klik op ‘Nieuw’. Klik op ‘Handmatige instelling of extra servertypen’. Klik op ‘POP of IMAP’. Vul als volgt de volgende gegevens in: Je naam. E-mailadres. … Meer lezen over Hoe stel ik mijn mail in voor Outlook 2016 op Windows 10?