Hoe verleng ik mijn SSL certificaat?

Als je inlogt op Mijn SQR en naar ‘Diensten’ gaat, druk je op ‘Mijn Diensten’.

Daar heb je een overzicht van al jouw diensten die via SQR.NL lopen.
Kies daar voor het betreffende SSL certificaat dat je wilt verlengen.

Klik op ‘Beheer Certificaat’.

Onder ‘Verloopdatum’ zie je de datum staan wanneer het certificaat verloopt.
Verloopt het certificaat over minder dan 60 dagen, zie je achter de ‘Verloopdatum’ de knop ‘Verlengen’.
Als je daarop klikt start je de verlengprocedure.
Daaronder staat het kopje ‘Automatisch verlengen’ indien dit is ingeschakeld wordt je SSL certificaat automatisch verlengt wanneer die afloopt.

Ga naar gerelateerde artikelen over SSL