Hoe verwijder ik een e-mailadres uit een mailing list?

Het verwijderen van een e-mailadres uit een mailing list kan als volgt:

1. Log in op Mijn SQR.
  2. Ga naar ‘Diensten’ en klik op ‘Mijn Diensten’.
  3. Klik op het hostingpakket waar het e-mailadres uit de mailing list moet worden verwijderd.
  4. Scrol in het overzicht van de ‘Hosting informatie’ naar ‘E-mail Management’.
  5. Klik vervolgens op ‘Mailing Lists’.
  6. Door op het ‘oog’ te klikken kun je de ‘Mailing List’ inzien.
    Mailing list distributie lijst
  7. Hier vind je een overzicht van de e-mailadressen.
  8. Door middel van het ‘vuilnisbakje’ achter het e-mailadres kun je het e-mailadres verwijderen.
  9. Vervolgens verschijnt er een scherm met de volgende tekst: ‘Delete Confirmation’.
  10. In dit scherm staat de tekst: ‘Are you sure that you want to remove this item?’.
  11. Als je zeker weet dat je hem verwijderen wilt, druk dan op: ‘Confirm’.

Het e-mailadres is verwijderd.