Hoe verwijder ik een mailing list?

De mailing list kan worden verwijderd door de onderstaande stappen door te lopen:

1. Log in op Mijn SQR.
  2. Ga naar ‘Diensten’ en klik op Mijn Diensten’.
  3. Klik op het hostingpakket waar je de mailing list wilt verwijderen.
  4. Scrol in het overzicht van de ‘Hosting informatie’ naar ‘E-mail Management’.
  5. Hieronder zie je de ‘Mailing Lists’.
  6. Klik naast de bewuste mailing list op het ‘vuilnisbakje’:
    Mailing list verwijderen
  7. Vervolgens verschijnt er een scherm met de volgende tekst: ‘Delete Confirmation’.
  8. In dit scherm staat de tekst: ‘Are you sure that you want to remove this item?’.
  9. Als je het zeker weet dat je mailing list wilt verwijderen, klik dan op: ‘Confirm’.

De mailing list is nu verwijderd.