Hoe voeg ik de Websitebouwer toe aan mijn hosting abonnement

Volg onderstaande stappen indien je een bestaand hosting abonnement hebt en onze Websitebouwer toe wilt voegen aan je abonnement.

1. Log in op Mijn Hosting
  2. Ga naar ‘Diensten’ en klik op ‘Mijn Diensten’
  3. Selecteer het juiste abonnement en klik daarna op ‘Beschikbare opties’
  4. Klik op ‘Klik hier om ze te bekijken’
  5. Klik op de ‘Nu bestellen’ knop bij de ‘Uitgebreide Websitebouwer’

Na het afrekenen kan je direct aan de slag! Lees hier hoe je aan de slag gaat.

Let op: de websitebouwer kan uitsluitend op het hoofddomein aangevraagd worden. De later gekoppelde domeinen kunnen niet gekoppeld worden. Hiervoor dien je een nieuw websitebouwer hosting pakket aan te vragen.